Spola händerna i kallt vatten och börja rulla pannbiffarna, forma dem som stora köttbullar och platta sedan till dem, lägg dem på en skärbräda som spolats med kallt vatten, detta förhindrar att de klibbar fast
Jag föredrar faktisktfisk som den är med olja, salt och peppar. Fisk är en stor favoritimiddagsväg men det blirinte av att laga så ofta som jag önskar, det är trots allt inte varje dag man lyxar till det med färsk fisk
Serverade torskryggen mednykoktpotatisoch svensk grön sparris, tomatbitarochdillemulsionen. Tillsatte neutral olja och körde medstavmixertills det tjocknade och blev en majonnäsliknandeemulsion
Slå lökskyn över pannbiffarnaoch servera tillsammansmedpotatisstompet, litegräddfiloch krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfiloch hackad gräslök
Smält ner smör och stek löken på medelhög värme så att den blir mjuk men inte tar färg. Förbered sparrisen genom att lägga den i en gryta med vatten så att det knappt täcker sparrisen
Den här lättgjorda och goda fisksoppan passar bra nu när färskpotatisenäntligen börjar bli klar i vårt potatisland - även om det går bra med "gammal" potatis också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.