Pannbiffar i grönpepparsås med kokt potatis och sparris
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram nötfärs
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl vatten , eller mjölk
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 olivolja
  • 3 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 1 msk kalvfond
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 1 tsk japansk soja
  • 2 msk grönpeppar, i lag
  • 1 msk majsenamjöl
  • 1 msk kallt vatten
  • 1 salt och peppar
  • 800 gram potatis (ar)
  • 200 gram sparris
  • 1 flingsalt
  • 1 olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.