Pannbiffar av älg med stekt lök, sôs och sparris
Hannas receptsamling
Hannas receptsamling
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner cirka 30 minuter
  • 600 g älgfärs (vill du ha lite fetare blandar du upp med nöt-, fläsk- eller blandfärs)
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1-2 msk pofiber (kan uteslutas, håller ihop biffarna bättre)
  • 1 tsk lökpulver
  • salt & peppar
  • smör att steka i
  • 2 gula lökar
  • 3-4 msk vatten
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 msk philadelphiaost
  • 2 msk (kinesisk) soja
  • 2 msk grönpepparkorn
  • 1/2 msk vit balsamvinäger
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 300 g sparris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.