Här har ni dagens snabba middagtips, perfekt nu i svamptider. Har tänkt ge mig ut och leta själv i skogen, men denna gång blev det faktiskt köpta kantareller, det funkar ju bra det också
Häll över passerade tomater blandat med lite vatten , in i ugn 225 g ca 35-40 min 3 zukkini. 3 zukkinis delas och greps ur läggs i form ringla över olivolja och Salta
Bakad potatis är ju bara så gott. Det är dessutom så enkelt att laga att det nästan sköter sig helt självt (vilket innebär att det blir mer tid över till att vara ute i trädgården och njuta)
Nu är det brie som gäller. Jag köpte en stor bit och då gillar jag att testa olika saker med den. Det här receptet hittade jag hos Mycket gott tillbehör, passar till grillat eller kanske på en plocktallrik
Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig och med lite textur
Korvstroganof i crockpot. Superenkelt, supergott. Jag tog det jag hade hemma och inte har jag några exakta mått heller, men med korvstroganof går det ju att höfta lite
Mexgrytan förberedd och klar. Nybakta majstortillas. Receptet till kvällens middag kommer från min nyligen inskaffade favorit Rå matglädje – Veganskt, lyxigt och jäkligt gott, skriven av Erika Frost
1. Blomkålsallad. Tina edamamebönorna. Skölj grönkålen. Ta bort stammen och strimla bladen. Fräs grönkålsbladen i lite olja i en varm stekpanna så att de mjuknar en aning
En snabblagad lunch eller middag är att medans spaghettin kokar så gör jag en sås genom att steka bitar av rökt sidfläsk tillsammans med kantareller och lite hackad rödlök, när de fått färg häller jag på grädde som får koka och ta smak av allt det goda som nyss stekts i pannan