Testa gärna toppa pannacottanmed en generös hög frusna lingon och slå sedan över varm kolasås. Den här pannacottan är upp-poppad med en pepparkakskolasås som tar den en nivå högre
Skorpor till utflykten proppade med nyttigheter som nötter, apelsinochkardemumma. Vi är alltså tillbaka hemma och har satt igång med bak och pyssel direkt
I år blev det en liten kopia på förra årets succé Chevre pannacotta. servera med en klick fikonmarmelad och en klyfta färskt fikon samt en liten bit av ett tunt och sprött kex
Antingen lindar du in dem i en bit obehandlat bommullstyg och låter knytet koka med i grytan eller så låter du helt enkelt bli att rensa bort kärnorna och fiskar i stället upp dem ur marmeladen när du häller upp den i burkarna
kokas på mjölk, grädde och socker och smaksätts med vanilj. Namnet Caramel kommer från att man smälter sockret som man sedan glaserar botten på formen med
Fräs vitkålen och champinjonerna i en stekpannamed smör eller olja så att vitkålen blir mjuk. Vi serverade pannanmed spagetti, men den kan säker göra sig fint som tillbehör till kött/fågel- eller fiskrätter också
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Stek kyckling i en panna, pressa ner vitlök och salta och peppra
Jag dekorerade mina med en smalskiva nougat en liten mörk tryffel och lite pärlströssel. Pannacottamed nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.