Den här pannacottan är upp-poppadmed en pepparkakskolasås som tar den en nivå högre. (The sugar will go from white, to yellow to light amber, medium amber and then dark amber - a kind of reddish brown)
-). Jag har inlägg på bloggen sedan tidigare med den här Pannacottan. Vi älskar den här Pannacottan här hemma, och jag smaksätter den lite olika varje gång
kokas på mjölk, grädde och socker och smaksätts med vanilj. Namnet Caramel kommer från att man smälter sockret som man sedan glaserar botten på formen med
Allra helst använder jag hemmagjord pesto, men denna gång använde jag köpe-pesto faktiskt. Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Jag dekorerade mina med en smalskiva nougat en liten mörk tryffel och lite pärlströssel
Fräs dem mjuka i smör i en panna. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkiva champinjonerna och strimla vitkålen. 1Tillsätt grädden, fond och majsstärkelse. Rör om och låt koka ca 2 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.