Glad måndag. Det ryktas om att det är vår, rent av sommar, runt om i landet. Hoppas att vädergudarna här lite längre norrut snart får höra det ryktet för vi bjuds idag på den nätta temperaturen av fem grader och till det lite regn
Hej. Jag glömmer varje år hur fort det blir mörkt på kvällarna när hösten närmar sig. När ljuset kommer så smyger det lite sakta men mörkret kommer pang bom, från den ena dagen till den andra
Att jag föredrar naturligt läkande före kemiska substanser hoppas jag inte har undgått någon. I vintras när jag åkte på öroninflammation pang och tjoff använde jag mig faktiskt av Ipren och Panodil
Banan Pannkakor. 6 oktober 2014, 06. 31. I lördags lagade jag super goda banan pannkakor till frukost. Det går ju att göra banan pannkaor på tusen olika sätt och jag brukar inte köra på nått specigellt, men denhär gången körde jag utan mjöl och de blev riktigt goda
Hej på er denna lördagsdag, hur har ni det där ute i vårt avlånga land. Här nere på söder har vi plötsligt förlorat vår sommarvärme som vi fått njuta av de senaste veckorna, pang bom sa det bara, vinden vände och plötsligt visare termometern 10 grader mindre
God kväll. Jag är ledig både idag och imorgon. Vädret visade sol och fina höstdagar. Jag hade tänkt att jag och gumman skulle hälsa på kompisar,leka i lekparken och ev grilla lunch ute
Idag är det sista dagen på Lakritsfestivalen och jag känner ett visst vedmod. Det har varit så otroligt härligt att vara en av lakritsfestivalens "ambassadörer" eller "festivalbloggare" som det också kallas
Ibland blir det inte som man hade tänkt sig. Min lilla solstråle fyller 7 år idag. Han hade bjudit hela sin klass och ett par kompisar vid sidan om och såg fram emot hans dag
Pang boom bang så är vi inne i juni. Maj har de senaste åren bjudit på varma och soliga sommardagar och det enda som är trist med det är att maj även brukar vara en månad när man har fullt upp med jobb, skola och aktiviteter inför sommaren
Fruktsallad och Rotfruktsgratäng. Publicerat 2015-02-02 19. 32. 01 i. Dagens mat. När man börjar gå en utbildning inom restaurang- och cafébranschen har man ju väldigt många praktiska pass -det vill säga där man får tillaga något ätbart av något slag
Nu pågår den unika och korta period då jag betraktar kirskålen som en tillgång i trädgården. Den tittar upp med små späda blad, ett här och ett där, och eftersom det är långt tills man kan börja skörda annat ätbart (ok, nässlorna kanske börjar komma) så kan jag gå där och plocka några deciliter och känna att odlingssäsongen äntligen är igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.