Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Ös gärna fiskenmed smöret efter halva tiden. Lägg i fiskfiléernaoch pudra över lökpulver, vitlökspulver, rökt paprikapulver, persillade, salt och svartpeppar
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. Skär fisken i lagom stora bitar och vänd först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen
Paneradfiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.