Halstrad fisk med örtpotatis och romsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 fiskfiléer
  • Salt
  • Citonpeppar
  • Smör till stekning
  •  
  • Örtpotatis
  • 1 kg potatis
  • 4 dillstjälkar
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk hackad bladpersilja
  • 1 msk hackad körvel
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Smör att steka i
  •  
  • Romsås
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  •  
  • Till servering
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.