Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Riv i vitlök och häll i fisksås. Toppa med korianderblad och servera eventuellt i små hjärtsalladsblad eller på rostad bröd
Blanda samman allt ochtillsätt sedan juicen från limen, oljan och olivoljan. Dessto mer grönsaker du tar, dessto mindre kommer limenoch chilin att smaka, men fyller du en tallrik med grönsaker och rotselleri så kommer styrkan att hamna någonstans på medium/stark på hetskalan
Lägg i färsk röd chili, chipotle och chilipulver. Båda plocken går att förbereda och det är ju bra oavsett om du ska bjuda på det själv och vill ha det klart innan gästerna kommer, eller om du ska ta medtill knytis eller ge som gåva till värden om du går bort
En god vän till mig, Marcus, bjöd på denna fantastiska salsa. Denna salsa är bara bästa salsan (original receptet är från en god vän, Marcus) och finns i min bok
Så idag blev det stekt halloumi medhonung, chili och pinjenötter till förrätt. Jag kan snöa in totalt på en smak, en rätt eller ett tillagningssättoch äta det tills det känns som "aldrig mer"
Lägg aluminiumfolie över steken och låt den vila medan sås och passande tillbehörtillreds. Allt kött som får tillagas på lägre temperatur blir himmelskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.