Det här paj skalet är naturligt glutenfritt riktigt bra, det håller i hop, smular ej och är frasigt, jag fyllde min pajmedbroccoli, baconoch körsbärstomater men du kan ju fylla din med vad du vill
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Fördela bacon, smulad ädelost ochbroccolibuketter i pajskalet. Strimla baconetoch knaperstek det. Igår kväll blev det en god paj, lite rött vin och Game of Thrones på tv
över pajenmed bakplåtspapper så den inte blir bränd. Fördela skinka ochbroccoli i pajskalet. Välkommen måndag ochläsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Lägg i pajskalet tillsammans med strimlade tomater och strimlad skinka. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, pesto, salt och peppar och häll i pajskalet
Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé. Fördela broccoli, spenat, lax och räkor i pajskaletoch strö över krydda
Den här pajen är med andra ord helt perfekt Här valde jag att lägga till bacon, broccolioch tomater men den funkar såklart helt utan dom ingredienserna också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.