till 10 portioner i stekhäll där pannan har en volym om 6 liter. Maten är lagad på en Stekhäll set PRO-460 med Långa ben 10 portioner i stekhäll där pannan har en volym om
Värm kycklingbuljongen i en kastrull och tillsätt saffran. Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). 4 portioner basmatiris, vatten, salt (enligt anvisning på förpackningen). Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). 4 portioner basmatiris, vatten, salt (enligt anvisning på förpackningen)
Portioner. PaellaEn klassisk rätt där det finns lika många recept som matlagare. Lägg till eller dra ifrån som du själv önskar – musslor, kräftor, med eller utan chorizo
30 minuter Antal portioner. Tweet Pin It Skriv utVi fick lite sommarkänslor i värmen och drömde oss bort till ännu värmare breddgrader runt medelhavet när vi testade att göra paella
1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör till stekning ½ pkt saffran à 0,5 g 2½ dl avorioris 5 dl vatten 3 msk kycklingfond 40 g Arla® Svenskt Smör pressad saft av 1 lime 1 krm sambal oelek 500 g stora räkor med skal 1 grillad kyckling 1 paprika 3 tomater 225 g musslor, konserverade ½ dl grovhackad färsk persiljaSkala och hacka lök och vitlök
I helgen gjorde pappa en fantastiskt god middag - spansk Paella. När vi var på semester i Italien köpte vi en paellapanna som man kan ha på grillen, blanda annat till att göra paella men man kan även laga andra saker på den
Det är så gott och så enkelt att göra. Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. I den här använde jag mig av jasminris istället för långkornigt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.