Blanda väl och häll i formen, grädda mitt ugnen i cirka 25 minuter. 200 g mörk choklad. 2 dl grädde. 200 g mörk choklad. 2 ägg. 2 dl hallonsylt. 2 msk ströbröd. 2 tsk bakpulver
Påsktårta med hasselnötsmaräng, passionsfruktscurd- och mörk choklad, 8-10 bitar. · Finrivet skal och saft från 2 citroner. · 2 ägg + 1 äggula. · 2 dl hasselnötter. · Grädda cirka 45 minuter i 125 grader. · Finrivet skal och saft från 2 citroner. · 2 ägg + 1 äggula
250 gram Kavring. 2- 3 msk finhackad färsk dill. 1 – 2 msk nypressad citronsaft. Rör tills det det blir lite degigt, fördela ut i en form med avtagbara kanter ( cirka 24 cm) platta till och ställ kallt. nu 250 gram Kavring. 2- 3 msk finhackad färsk dill. 1 – 2 msk nypressad citronsaft
Cirka 10-12 bitar. 2,5 dl strösocker. 2 tsk vaniljsocker. 2 tsk bakpulver. Sätt ugnen på 175 grader och smörj en bakform cirka 20-24 cm i diameter. Låt kakan svalna och dela i 2 eller 3 delar beroende på höjd på tårtan. 200 g mörk choklad 70%. 2 dl grädde. 25 g honung eller 1/2 dl florsocker. 10-12 bitar. 2,5 dl strösocker. 2 tsk vaniljsocker. 2 tsk bakpulver. 200 g mörk choklad 70%. 2 dl grädde. 25 g honung eller 1/2 dl florsocker
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en rund form cirka 24 cm i diameter med löstagbar kant. Sikta i lite i taget av mjöl blandningen i vispningen och rör om försiktigt med en slickepott till en slät smet, blanda i citronzest och häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen 20-23 min. 170 g strösocker (2 dl). 20 g maizena majsstärkelse (2,5 msk). 25 g osaltat smör. 2 apelsiner, saften. Tårtbotten4 ägg 170 g strösocker (2 dl) 60 g vetemjöl (1 dl) 80 g potatismjöl (1 dl) 5 g bakpulver (1 tsk) 0,5 citron, zesten smör och ströbröd till formen. Chokladkräm100 g mörk choklad, 70 % 60 g äggula (4) 85 g strösocker (1 dl) 20 g maizena majsstärkelse (2,5 msk) 1 vaniljstång 350 g mjölk, 3 % (3,5 dl) 25 g osaltat smör. Dränkning2 apelsiner, saften 45 g strösocker (0,5 dl) cointreau, att smaksätta med
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och våriga påsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Låt svalna helt innan du delar i hälften så du får 2 bottnar. Tillsätt nougat och vispa ytterligare 2 minuter. 120 g socker. 1 1/2 msk vatten. 25 g kakao. 1/2 tsk bakpulver
torsdag, den 13 april 2017, kl. 02. 200 g smör. 2 dl strösocker. 2 tsk bakpulver. 2 msk kakao. 2 tsk vaniljsocker. 2 tsk vaniljsocker. 2. Smöra och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 200 g smör. 2 dl strösocker. 2 tsk bakpulver. 2 msk kakao. 2 tsk vaniljsocker. 2 tsk vaniljsocker
Häll smeten i en smord och bröad form som är 24 cm i diameter. 2 st ägg. 2 dl pressad citronsaft. 2 dl vispgrädde. 2 st ägg. 2 dl socker. 200 g marsipan. 20 g marsipan
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. D. u. b. e. h. ö. v. r. T. å. t. o. n. J. a. g. ä. f. m. p. 1. 8. c. i. d. k. l. s. 3. +. ,. j. y. L. E. S. 5. 0. M. (. I. ). K. F. /. V. 4. B. P. R. -. Ö. G. 6. 7. A. H. 9. c m. d l
Årets påsktårta klar. Lättgjord påsktårta med mandel och choklad. 10-12 bitar. 2 msk neutral olja. Häll smeten i en smord och mjölad form med löstagbar kant (24 cm i diameter). 10-12 bitar. 2 msk neutral olja
Påsktårta,. 26 mars 2016, 19. 2 msk kakao. Grädda ca 25 minuter (kolla med sticka). 2 tsk vaniljpulver eller en vaniljstång. 26 mars 2016, 19. 2 msk kakao. 2 tsk vaniljpulver eller en vaniljstång
Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Det blev en jättegod tårta, som en variant av den andra påsktårtan jag gjort. Man kände knappt smaken av passionsfrukten så där kan man gott ta 2 stycken. Räcker till ca 10-12 bitar. 2½ dl vetemjöl. 125 g smör el margarin. 1-2 passionsfrukter. Klipp till ett bakpapper och lägg i botten på en liten långpanna/form, ca 35x25 cm. 2½ dl vetemjöl. 125 g smör el margarin. 1-2 passionsfrukter
Ingredienser till en tårta ca 24 cm i diameter. 2 msk kakao. 125 g mörk choklad (70%). 250 g mangopuré (barnmatsburk). 2 gelatinblad. Sätt ugnen på 225 grader. 2 msk kakao. 125 g mörk choklad (70%). 4 gelatinblad 250 g mangopuré (barnmatsburk). 2 gelatinblad 1 msk mangopuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.