Dekorera med ett chokladrör (här har jag beskrivit hur man gör) och en halv passionsfrukt eller flaga chokladenmed hjälp av en potatisskalare och strö ut raspet över tårtan
Dessa knapriga biscotties med både chokladochmandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Då jag smaksatt dom medbittermandel-essens så är de lite mer ett bakverk för vuxna
Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Garnera med den rostade mandeln, flingsalt och några chokladägg. Mandeltårtamedchokladsmörkräm. Vispa vitorna för sig till ett hårt skum och rör ner mandelsockret i äggvispet
ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. strö över lite socker (om du använt mörk choklad men vill ha smaken lite mindre bitter) och strö sedan havssalt ovan på
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.