Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Idag har den sin givna plats på påskaftonsbuffén. Det är min svärmor Siris berömda festlax - helt enligt originalreceptet och med hennes egna ord - som alltid bjöds till förrätt när det vankades festligheter av olika slag, året om
Jag skulle vilja inleda texten med. något fort gjort och enkelt att göra om du får besök i påsk är rulltårta, men det kan faktiskt vara lite klurigt också, men så snart du fått in snitsen på hur länge du bör vispa, ugnsgraderna och vändningen när den svalnat så är det väldigt kul att kunna, för variationen är ju enorm
Avsluta med sista tårtbotten. Dekorera med chokladstrimmor och godisägg. Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa noga en rund form, ca 26 cm i diameter (för 10 bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.