600 - 700 g
lax - det går bra med en stjärtbit eftersom laxen delas i mindre bitar (min kommentar) 1 liter vatten 2-3 tsk salt - jag tog 2½ tsk 3 svartpepparkorn 3 vitpepparkorndillstjälkar - jag tog knappt en halv kruka 1 gul lök
Den här gången blev det med fyllning av ägg, purjo, yoghurt och kaviar. Garnityr med en len avokadokräm, lite sälta från skaldjur och lite ägg därtill, det är ju faktiskt påsk
Vispa upp ägg med grädden och smaka upp med salt och vitpeppar. Toppa med ett lager potatis. Känn efter med en potatissticka i mitten av formen om stanningen fortfarande är lös
) Jag har haft en toppenhelg med storasyster och hennes familj på besök. GladPåsk på er allihopa. Här blev det dock ingen traditionell påskmatmed inlagd sill, kokt potatis, köttbullar och helgskinka
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Vad jag menar är att potatis, lök, grädde, smör och ansjovis kanske inte verkar så särdeles livat men något händer under gräddningen som ger upphov till karamelliga noter parade med umami – det blir helt enkelt otroligt gott
En guldgul sådan med fräscha smaker från passionsfruktjuicen. Garnera med någon frukt. Vi har nu till påsk även piffat upp en enbuske med en massa gula fjädrar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.