Att laga detta tar knappt 45 minuter från att du bestämmer dig tills det står på bordet. Hur gott är inte en vällagad en portion isterband med dillstuvad potatis
inget lock på. Lägg skaldjuren i en djup tallrik och slå på soppan. Spara 1 kräfta med skal på per portion. Lägg ner skalen i kastrullen och fyll på med ca 1,5 l vatten
Igår var vi på sommarfest på barnens dagis och då skulle vi ha med picknickkorg med fika. ) Åh så hitta jag så fina blommor i vår trädgård så de var jag tvugna att ha med på ett hörn
Lägg toasten påtallriken. Lägg upp knäckebröd, sill, gräddfil och ost på ena sidan av tallrikarna. Lägg en liten klick crème fraiche och en klick löjrom på det grillade brödet
Påtallriken låg rester av ugnsbakad lax med spenat- och dillpesto från veckan, ugnsbakade plommontomater, stekt Gårdshalloumi från Fontana (tips från Moma på Istagram tidigare idag) och ugnsrostad vitkål som Sonja (Dagmar´s Kitchen) bloggade om tidigare i veckan
Taku Taku är en relativt ny växtbaserad snabbmatskedja som startats av kocken Sebastian Schauermann och som först öppnade i matbutiken Paradisets olika matbutiker och nu har börjat expandera på egen hand och finns bland annat också på Norrsken på Birger Jarlsgatan och nu då även i Skanstull på Teatern
Finns det något bättre sätt att fly regn och höstrusk än att sätta sig ner vid dukat middagsbord en vardagskväll med några tända ljus, förse sig med ypperst trevligt sällskap och servera något mättande som får smaklökarna att vakna till på ett mycket angenämt sätt
Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Årets kock på Husmorsbloggen. Att tallriken blommar så fint är också verkligen en husmorsfavorit
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.