Klockan är två pånattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Och till maten öppnade vi ett gott rött vin som vänta några år på att få komma upp ur källaren…. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa in i stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, dricka kryddiga teer, mustigt vin och laga mat i gryta
Kanske borde jag pröva att göra crèmenpå ljus choklad, med päroncognac. Nu funderar jag på andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad
Ett tips påen rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Tänk på att lägga ett ganska tjockt lager från början och jobba bort överflödet
Lägg över på ett fat, torka ur pannan, och upprepa proceduren med resterande mängd gyoza. Lägg ned hälften av knytena i pannanoch stek dem så att de får en brynt, gyllenbrun sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.