Päronterrine med rosmaringlass och kanelkaka
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 päron
  • 150 g socker
  • 1 vaniljstång
  • 1 kanelstång
  • 2 stjärnanisar
  • 2 dl vitt vin
  • 1 liter vatten
  • 5 gelatinblad
  •  
  • Rosmaringlass
  • 4 dl grädde
  • 3 rosmarinkvistar
  • 2 äggulor
  • 3 msk socker
  •  
  • Kanelkaka
  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk bakpulver
  • 75 g smör
  • 1 dl vatten
  • 3 dl vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.