Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
-), går likabra att använda tex gräddfil, turkisk yoghurt eller grekisk yoghurt. Det blev en härligt saftig sockerkaka fylld med kanel och äppplen, kan inte bli smarrigare liksom
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
För även om TV fortfarande visade spelfilmer om Jesus så brukade pappa låna hem en videoapparat och på Påskafton åkte vi och hyrde några vhs-filmer på Norlanders
Både mamma och min mammas bästa vännina firades i helgen då de båda fyller år med en dags mellanrum. Vädret har varit ljuvligt, sådär lagom höstkallt med härliga färger och solstrålar
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Ingefärspäron - Inlagda Päron Med IngefäraPärondrink - Enkel Välkomstdrink - DrinkreceptRecept På Spansk Tiramisu Med Kakor Och ChokladsåsRecept På Hallonkräm Med VinbärFlarnrullar - Knäckflarn Med Grädde Och CognacRecept På Friterad Banan Med Vaniljglass Ingredienser
Ta bort kärnhuset ur päronen och skiva dem. Salt, peppar, olivolja och balsamvinäger över det. Till den vegetariska lasagnen jag gjorde häromdan så blev det denna salladen
Vispa smör och strö- och farinsocker poröst. DelaE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Jag måste säga att jag var lite fundersam när jag skulle prova det här receptet men tänkte ändå att jag måste prova och det ångrar jag inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.