Päronrutor i långpanna med citronglasyr och godisströssel
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2013 i kategorin Mjuka Kakor
  • 60 st rutor totalt. Den här har jag smaksatt med mosade päronhalvor som gör den riktigt saftig och en enkel glasyr med lite citron och godisströssel på toppen. Färgglatt ska de va när det vankas sommarlov!
  • 30 st rutor
  • 1 stor burk konserverade päronhalvor (825 gram)
  • 100 gram smör
  • 4 ägg
  • 4 dl socker
  • 6 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 1 dl mjölk
  • 2 dl florsocker
  • 1 msk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.