Som när jag upptäckte att man kan smälta Rollos med en skvätt mjölk till en ljuvligt god kolasås. Det går även bra med kokosflingor eller frön om man är allergisk
Rör till en jämn och glansig kola. Blanda i nötterna och häll kolan över kakan. 0Chokladbrownie medkola och nötter 11 april, 2017 Av Louise. Smöra och bröa en bakform med måtten 20 x 15 centimeter
Chokladmousse2 gelatinblad 200 g mjölkchoklad 300 g vispgrädde (att koka upp) [3 dl] 1 vaniljstång 75 g äggula [5 st] 85 g strösocker [1 dl] 250 g vispgrädde (att vispa upp moussen med) [2,5 dl]
Kolla med en sticka. Servera med glass eller vispad grädde. 15 st kola. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka och smält den mörka chokladen i mikrovågsugn och låt den svalna något
Lägg bakplåtspapper på en plåt och bred ut kolan. När den svalnat klipper eller skär du kolan i bitar. 3 msk vaniljsocker eller kakao (beroende på om man vill ha mörk eller ljus kola)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.