Päron och Mandelpaj
Annikas Bakery House
Annikas Bakery House
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 gr äggulor
  • 3 st
  • 60 gr strösocker
  • 0.75 dl
  • 12 gr maizena
  • 1.5 msk
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 2,5 dl mjölk
  • 300 gr mandelmassa
  • 100 gr mandelspån
  • Päron
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 2,5 dl vitt vin
  • 7 dl vatten
  • 4-6 st päron
  • 1 msk socker
  • 90 gr florsocker
  • 1.5 dl
  • 270 gr vetemjöl
  • 4.5 dl
  • 180 gr mjukt smör
  • 20 gr äggula
  • 1 stycken
  • florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.