Oxsvansragu
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 stjälk(ar) bladselleri , eller 50 gram rotselleri
  • 3 st lagerblad
  • 1 st gul lök(ar) , att koka med oxsvansen
  • 1 st morot , stor
  • 1 gram rapsolja
  • 3 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st gul lök(ar) , att tillsätta sista minuterna
  • 1 burk(ar) krossade tomater
  • 1 tsk salt
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 kg oxsvans , med ben
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 4 dl kalvbuljong , stark (1 tärning i 4 dl vatten)
  • 4 dl vitt vin
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.