Oxsvansgryta med gremolata och blomkålsris
LessCarbs.se
LessCarbs.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 2 kg oxsvans*
  • 4 dl rödvin, jag använde det ekologiska Rendola, supergott att dricka till!
  • 1 tetra passerade tomater
  • 3 msk tomatpuré
  • 1/2 stor vitlök (ca 6 klyftor)
  • 3 röda lökar
  • 1 färsk röd chili (utan kärnor för mildare)
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk torkad timjan
  • 1 msk torkad rosmarin
  • 1/2 msk salt
  • Smör till stekning
  • 1 kg blomkål
  • 1 knippe bladpersilaja
  • 4-6 vitlöksklyftor Skal från 1 ekocitron, saften från
  • 1,5 dl olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.