smör och olja, till stekning. 250 g Cantadou vitlök och örter. Oxfilé400-500 g oxfilé salt peppar smör och olja, till stekning. Klyftpotatis1 kg mandelpotatis olja salt. Bengansås2 schalottenlökar sambal oelek 1 oxbuljongtärning 250 g Cantadou vitlök och örter 1,5 dl matlagningsgrädde 0,5 tsk soja 1 msk rödvin
Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.