Oxfilé med Klyftpotatis, champinjoner och bearnaisesås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 potatis(ar)
  • 0.8 kg oxfilé
  • 1.2 kg champinjoner , Färsk
  • 3 st paprika , Röd, Grön och gul
  • 1 st lök , Röd
  • 1.25 msk salt
  • 2 msk olja
  • 2 paket tomat(er) , Riktigt små
  • 1 knippa(en) persilja , Färsk, (enbart blad)
  • 1.5 msk vitpeppar
  • 1.5 msk svartpeppar
  • 1.5 chilipeppar
  • 3 st äggula (or)
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 4 msk dragon, färsk , finhackad
  • 1 salt
  • 1 vitpeppar , finmalen
  • 50 gram smör , i bit (ar)
  • 125 gram smör, smält
  • 4 msk persilja, finhackad
  • 50 gram smör, smält
  • 4 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.