Oxfilé med mandeltäcke, rödvinssås och potatisrulle
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor oxfilé à 150 g
  • salt, peppar
  • 50 g smör
  • 1 påse mandelspån à 35 g
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 3/4 tsk fransk senap
  • 1 msk hackad persilja
  • 1/2 msk ströbröd
  • 1 liten schalottenlök
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 lagerblad
  • 1/2 msk röd vinbärsgelé
  • 1 1/2 tsk maizena+1 msk vatten
  • 2 djupfrysta smördegsplattor
  • 300 g potatis, en fast sort t ex Asterix, Eloge
  • 50 g smält smör eller margarin
  • 2 krm salt
  • 1 krm paprikapulver
  • 3 msk finhackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.