Oxfilé med potatiskroketter, svartkål, rödvinssås och svampsmör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Oxfilé700 g oxfilé 0,5 msk salt 1 msk svartpeppar 2 msk rapsolja 40 g smör 1 tsk flingsalt
  • 1 Kroketter1 kg fast potatis 200 g västerbottensost 150 g smör 2 ägg 2 dl pankoströbröd 2 dl vetemjöl salt frityrolja, till fritering
  • 1 Svampsmör200 g smör 200 g karljohansvamp 1 gul lök salt peppar
  • 1 Svartkål300 g svartkål 3 msk olivolja 0,5 tsk salt
  • 1 Rödvinssås3 dl rött vin, kraftigt 1,5 schalottenlök 2 lagerblad 0,5 kruka färsk timjan 1 krm svartpeppar 3 dl kalvfond, ej koncentrerad 1 msk rödvinsvinäger 3 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.