800 g entrecôte salt svartpeppar. Bearnaisesås1 förp dragon i vinäger 400 g smör 2 bananschalottenlökar 0,75 dl vatten 4 äggulor 0,5 kruka persilja salt vitpeppar tabasco
Det är entrecôtenmed pommes ochbearnaisesås. Till det valde jag noggrant ut mina tillbehör som blev parmesan och örtslungad ruccola samt en chili- och mangosalsa med koriander
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Krydda med salt och peppar. Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatisoch haricoverts. Under tiden vi lagade biffarna och såsen, skötte potatisen sig självt i ugnen
Krydda med salt och peppar. av såsen med maizena. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. Bryn köttet i mycket smör och lite olivolja till önskad stekgrad, rare, blodigt, medium eller well done
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.