Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Tillagade oxfilé med hasselbackspotatis och till det en gudomlig rödvinssås. Skiva upp oxfilén i tjocka skivor gnid in salt och peppar eller vitlökspeppar på köttet och låt det vila till slutet av processen
Oxfilé. Rödvinssås. Låt oxfilén att få rumstemperatur innan tillagning. Gör rödvinssåsen. Stek oxfilé på hög värme runt om tills den har fått fin färg, detta bör ta ca 4 minuter totalt. Oxfilé ska serveras med en innertemperatur på 55-70 grader. 675 g oxfilé. Rödvinssås4 dl rött vin 2 dl portvin 2,5 dl kycklingbuljong havssalt svartpeppar. Oxfilé675 g oxfilé 1 msk olivolja
Rödvinssås. 2 kg oxfilé. 2 kg oxfilé salt peppar 2 msk färsk timjan 2 msk smör 500 g körsbärstomater Potatiskaka. 700 g potatis 2 st morot 1 st palsternacka 1 st gul lök 2 st ägg 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 dl riven ost salt peppar Rödvinssås
Det här receptet är på oxfilé men det går lika bra med tex ryggbiff, rostas eller entrecote. Tänkte bara snabbt kommentera det geniala köttet och den idiotsäkra bearnaisen
Här kommer ett jättegott recept på helstekt oxfilé i ugn med hemmagjorda pommes till =). Oxfilén. Salta och peppar oxfilén runt om och bryn den snabbt på alla sidorna i en stekpanna med lite smör i
oxfilé,. Rödvinssås. Rödvinssås. Rödvinssås. 800 g oxfilé i bit2 dl hackad färsk timjan och rosmarin400 g cocktailtomater på kvistSaltSvartpeppar. Rödvinssås1 grovhackad rödlök1 morottimjan1 flaska rött vin3 msk kalvfond. kossa 800 g oxfilé i bit
Helstekt oxfilé. Rödvinssås. 100 g Mat & Bak Smör. 25 g Mat & Bak Smör. 600 g Oxfilé Hel. 25 g Mat & Bak Smör. 25 g Mat & Bak Smör. 25 g Mat & Bak Smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.