Chiapudding och kaffe är goda var för sig, men väldigt goda i kombination också. Idag får du recept på en krämigt god chiapudding som smakar espresso och choklad
Som risgrynsgröt, eller tomtegröt som barnen kallar det. 2 dl risgryn/grötris. – Koka upp grötriset med 4 dl vatten och låt koka under lock på svag värme i ca 10 minuter. – Låt gröten svälla på låg värme i ca 40 minuter. För inspiration, tips och recept, följ gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram 2 dl risgryn/grötris
Jag försöker hitta på nya sätt att få till chiapuddingen utan nötmjölk eller kokosmjölk/grädde. Inte för att jag inte gillar det, utan för att jag vill variera
Min frukost bestod idag av en fluffig och proteinrik gröt. Fluffig och proteinrik vaniljgröt. - Häll upp gröten i en skål och blanda sedan med äggvitorna
Gröten är klar när den tjocknat, vilket tar ca 5 minuter. Du behöver (för en stor portion). 1 dl krossat bovete2 1/2 dl vattenCa 1/2 dl hallon1/2 krm salt 1 krm vaniljpulverEv kanel eller kardemummaCa 2 msk blandade frön (jag använde pumpakärnor, solrosfrön och linfrön)Gör såhär
Chiapudding - min nya favoritfrukost. 16 april 2015 @ 07. 55. God morgon. Det tog ett tag innan jag gav den en chans, och sedan glömde jag liksom bort den