Lägg potatisskivorna i en ugnssäker form och varva med att strö salt och pepparmix på skivorna. Häll buljongvattnet över potatisen, tänk på att hälla ut med kanterna så att inte kryddorna spolas av och hamnar i botten på formen
Den här krispiga ostomeletten stekte jag på de sista lantras-äggen jag hade hemma i kylen från Gallina Ovum och kryddade med de sista av sommarens örter innan jag åkte till Turkiet förra veckan
Krydda med lite örtsalt, oregano och grovmald svartpeppar. Finns det ingen färdig aioli att köpa, så går det bra att pressa i lite vitlök i vanlig majonnäs o smaka av med lite salt och peppar
Skär gurka i tärningar och blanda med syltlök, ättikslag, dill och rapsolja. Servera omeletterna ljumna, toppade med dill och gurksallad samt bitar av varmrökt lax
Smaksätt med oregano, salt och peppar. Skiva potatisen. Skala och klyfta rödlöken och skiva zucchinin. Fräs rödlöken, vitlöken och zucchinin utan att den får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.