Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Många har börjat bjuda in till glöggmingel, om inte annat till helgens första advent. Jag får nästan aldrig någonost över för jag är en riktig ostoman, så jag får helt enkelt köpa hem en extra bit
Låt osten stå i kylen ett par tre-fyra dagar innan du hugger i. Om ni gör den imorron så kan ni dinera den till helgen tillsammans med andra godbitar, om ni är sugna på det
Toppingen består av en fryst banan som jag mixade till nicecream - bättre än grädde. Remove your rice crust and top it with nicecream and avocado nicecream by swirling them together
I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Nu ligger hon i alla fall och sover, och jag och Jonas ska sätta oss och kolla på ett avsnitt av Game of Thrones och äta ost och kex med en smarrig tomatmarmelad med kardemumma
Håkan är vanan trogen och kör med "Förra veckan vid dennatiden så. Något annat som inte är alls dumt är en lättfixad fiskgratäng med ruccola och parmesanost, om man nu gillar fisk, ruccola och parmesanost förstås
Skala och mixa löken. Servera med mos eller potatis en god sallad och bearnaisesås. Forma till lagom portionsgformaröppna upp enliten skåra för att lägga i ca 2tsk ost (efter smak) i och täck sedan över med 2 baconskivor på varje. 100 g philadelfiaost "Sweet chili"
När vi var på Tjolöholms julmarknad för någon vecka sedan så köpte jag bland annat ett gäng med goda franska ostar, minns tyvärr inte namnet på de men det var engrönmögelost, engetost och enbrieost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.