Igår var jag och planerade min kommande USA-tripp med min vän Jonas. Vi hoppades på att laga tillsammans, men det blir inte alltid som man har tänkt sig med två trötta barn och modern på annan ort
Piroger, fyllda med salladslök och trattkantarellstuvning. När man som jag gärna höftar i ingredienser när jag lagar mat behövs det några omgångar för att hitta tillbaka de gånger jag glömmer skriva upp vad jag håller på med där
Crepes fyllda medtrattkantarellstuvning, matmuffins med bacon och pujolök, en tomat och mozzarella sallad, amerikanska pannkakor med lönnsirap, ostar, vindruvor, nypressad apelsinjuice och en yoghurtdessert
Eftersom vi fått en del trattisar av min mamma så har jag under en tid tänkt att vi ska göra crepés. Men eftersom det inte är jag som steker pannkakor i den här familjen så gällde det att hitta en dag då det fanns tid
Jag kände att jag ville skapa en hamburgare med svenska smaker och eftersom jag gillar hösten med svampplockning, bär och allt som hör till blev det följande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.