Det receptet finner ni HÄÄÄR. Det var en vegetarisk variant fylld med grönsaker, svamp, pesto, fetaost och soltorkade tomater vilket är en underbar kombination
Båda recepten är otroligt enkla och går snabbt att göra. Det går bra att byta ut mjölsorterna i receptet mot det du har hemma, om du gör det så testa dig fram till en konsistens som går enkel att forma bröd av när smeten har svällt färdigt
De recept jag hittills prövat och som jag hittat på olika bloggar har jag alltså inte varit odelat förtjust i, men nu har jag gjort en egen variant på lite annorlunda sätt som jag tycker är helt okej
Italienarna är faktiskt riktigt bra på det här med glutenfritt. Men för den som är beredd att lägga ned lite tid och pyssel och uppskattar en riktigt vällagad och god vegetarisk rätt ger det god utdelning
Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, och med ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Här kommer receptet på vegopizza i min tappning. Däremot försöker jag alltid läsa noggrant på innehållsförteckningen och undviker sånt som innehåller alltför mycket konstigheter
Inlägget Glutenfri och varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness. Här kommer receptet på min Granola som jag tog fram när jag hade mitt café (New haven Café) för några år sedan
Jag har blivit lite besatt i att använda blötlagda linser som grund för olika vegetariska recept. De här små bollarna är fantastiska nystekta och krispiga och gör sig riktigt bra tillsammans med en en sallad som innehåller avokado tycker jag
Ni ser väl till att spara alla bra vegetariska recept för framtiden. Denna paj är också så himla snygg och perfekt att bjuda på vid lite finare tillställningar som vegetariskt (ochglutenfritt) alternativ
Orginalreceptetoch inspirationen kommer från Systembolaget (. Dela dem eventuellt (jag lät dem vara hela och kvar på kvisten) och lägg dem på bakplåtspapper
Kika gärna in mina recept som är tänkta att skapa mättnad, möjlighet till intag av goda vitaminer och mineraler samt ge musklerna vad de behöver efter arbete
Vispa upp ägg, mjölk och socker. Smält smöret och blanda ner det i vätskan. Häll ner degvätskan i de torra ingredienserna och arbeta degen smidig i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.