Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Här är exempelvis en laxrätt som går snabbt att svänga ihop, och sen sköter den sig i ugnen själv så man kan njuta av sin fredagskväll tillsammans med nära och kära istället för att spendera den i köket
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.