Putsa fläskfilén och skär i skivor. Smaka av med soja och kalvfond. Stek baconet knaprigt. Kärna ur paprikorna och strimla, lägg ovanpå köttet, likaså baconet
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Putsa fläskfilén och skär i små bitar. Ha ner baconmed vitlöken, fräs tills baconet fått färg. Blanda salt, svartpeppar, timjan och grillkrydda med honungssmak i en skål
Putsa fläskfilén från senor, fett och hinnor. Vill börja med att säga. Knaperstek baconbitarna. Stek lök och fläskfilébitar tills löken börjar mjukna, tillsätt mer smör om det behövs
Förra torsdagen lagade vi den här grymt goda fläskfilénmed tillhörande sås och klyftpotatis. Linda sedan fläskfilen medbacon och stek den hel i en stekpanna en minut på var sida för att få lite färg
Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Bryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar
Grillad fläskfilémed confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Vi åt vår fläskfilémed rödvinssås och ugnsrostade jordärtskockor
Lägg i fläskfilén, bacon och champinjonerna i en gryta. Skär fläskfilén i lagom stora bitar. Bryn bacon och champinjoner tillsammans med lite Vitlökspeppar
Vispa ur stekpannan med vinäger, olja, honung. Låt köttet vila lite innan det skärs upp och serveras med gratäng, tomatsallad och balsamskyn ringlad över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.