Till detta åt vi min egenkomponerade krämiga potatisgratäng. Hej där härliga fredag och alla ni läsareGårdagens förmiddag försvann i ett rasande tempo, men idag är det härlig ledig för mig
Ostfylldaviltfärsbiffar. / Anki och Håkan Ostfylldaviltfärsbiffar. Sedan vi öppnade upp vårt kök för allmänheten så har vi uppmärksammat en del intressanta fenomen om oss själva som vi inte tidigare har skänkt en tanke åt
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tvätta och skär potatisen i klyftor och lägg dem på en plåt. Blanda potatisen med olivolja, dragon, salt och peppar och sätt in i ugnen ca 20-25 min
Salta & peppra och rulla sedan bacon tajt runt hela filéerna. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Potatisgratäng är nog det bästa tillbehöret jag vet till en bit kött. Efter att ha provat ett antal (jag menar många) recept i jakten på den perfekta potatisgratängen har jag nu fastnat för Nigellas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.