Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Servera med potatismos och tomat & mozzarellasallad. Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Mögel ost (gorgonzola, gräddädel) . Lövbiff. Lövbiff. Väl hemma blev det att ställa sig vid spisen och laga lite mat, idag blev det rullader av lövbiff med massa goda grejer i Receptet är enkelt och man behöver inte några specifika mått, jag brukar räkna på 1-2 skivor kött / person beroende på hur stora köttskivor jag har. Bred ett tunnt lager fransk senap på varje köttskiva, hacka 1-2 soltorkad tomat / köttskiva och smula sönder mögel osten
Lägg upp lövbiffen och bred på mjukosten. Lägg i mjukosten, mango chutney och några droppar soja. Om ni ska äta något extra till kvällen så är denna rätt med lövbiff inte alls dum
Vispa ihop ägg + gräddmjölk och rör ner den rivna osten, salt & peppra. Ta ut pajen ur ugnen och fyll den med skinka och purjolök, häll över äggsmeten & lägg på tomatskivor
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Med lövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. 2-4 dl riven lagrad ost. Strimla skinkan och varva skinka och 2 dl av osten i pajskalet. 2-4 dl riven lagrad ost
Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.