Tjingeling. Så var måndagen här igen. Jag har haft en superfin helg, hoppas att du också haft det. Jag tänkte att vi drar igång veckan med mat – i form av piroger
I söndags köpte jag en hel ekologisk kyckling på 2 kilo, den räckte till många måltider, bl. a. rödbetssoppa, några filéer till en sallad och till denna smakrika paj
Skala och hacka löken. Fräs löken i smöret i en kastrull. Tillsätt vattnet och tärningarna. Låt koka upp. Lägg i broccolin i kastrullen, låt koka upp i 5 minuter
Skala och hacka löken. Fräs löken i smöret i en kastrull. Tillsätt vattnet och tärningarna. Låt koka upp. Lägg i broccolin i kastrullen, låt koka upp i 5 minuter
) Här är alltså receptet på ost-och skinkröran, väldigt gott måste jag säga. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg
Vet inte om bilderna gör dessa ost-och chiabullar rättvisa, men det är nog så goda och utgör ett bra alternativ till alla baugetter jag bakar stup i kvarten här hemma
lägg dem i en ugnsfast form och lägg på ost-och örtblandningan. Krydda kotletterna med salt, peppar och en blandning av smör, 0,5 dl hackad rosmarin och 2 pressade vitlöksklyftor som stryks ut över kotletterna
Det blev ingen västerbottenpaj, utan mer en ost-och skink paj. Nu är vi vänner igen, datorn och jag. Min kära sambo trollade med sina tekniska fingar och fick det world wide web att funka igen
Till soppan åt jag också en LCHFmacka av Ost-och kesorutor. Det är så skönt och varmt mitt på dagen. men på kvällen, speciellt idag var det kallt och ruggigt
Om man åker till Kungsholmen och promenerar in på bakgården vid Scheelegatan 3, går ner för stentrapporna och fortsätter rakt in i sekelskifteskällaren
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Ost-och skinkrullar på stående fot, en paprika. Lite dålig uppdatering under helgen. Här har det varit full fart med födelsedagsfirande av mellansonen om fyllde 16 år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.