Här kommer recepet pådetkoreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg dem i en platspåse
Anki tycker vi ska ta på regnkläder och ge oss ut på regnbågsjakt. WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Kanske en saftig lammstek eller något liknande – det är ingen konst att laga till det. Det är den som piffar upp det hela, som skiljer den här måltiden från något man hämtat på ett snabbmatställe
Det är det värsta jag vet och något jag tar på stort allvar. Hon tömde magen och har tillbringat natten nere på madrass i källaren tillsammans med Micke
Skala morötter och palsternackor. När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Det serverades en potatiskaka till och en hemmagjord bearnaisesås. Tina, rensa ur köttet och bryn skalet med en morot, en palsternacka och en rödlök skurna i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.