Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Nu hade vi inte eld här hemma men en bordsgrill och det blir också gott
Lägg alla ingredienser i en bunke och använd stavmixern till att mixa det hela slätt. Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan
Tänk så många goda grillröror och såser det finns, bjuder här på att antal goda röror. När det är sådant här väder och ingen sol så kan det lika gärna regna… för det behöver vi
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.