Här är en klassisk version med skinka, tomat och ost. Omeletter är snabblagade och goda. Jag tog parmesanost och har även min favorit schalottenlök i – enkelt och gott till brunch, lunch eller middag
Vispa samman ägg, grädde, Cantadouost, crème fraiche, salt, svartpeppar och paprikapulver. Lägg sedan i skinka, purjolök och rivenost i smeten och blanda ihop allt
Förra veckan blev ju också en ”kort-vecka” och man blir lite vimmelkantig då man inte längre håller reda på vardag och helg när dom kommer sådär mitt i veckan men dom nyttiga lunchlådorna fick iallafall tre dagar förra veckan och här kommer den första dagen
Visst kan man variera omelett hur mycket som helst men just idag hade vi inget annat hemma än en ostbit kvar, så rev upp den och blandade i och vilken hit det blev
Fredrik är och provar kostym inför stora dagen och jag ska på årsmöte i bostadsrättsföreningen. Stek omeletten i milda på medelsvag värme till äggsmeten stannat
-) Lite less på mitt osunda leverne så tänkte jag att lchf kanske vore nåt. Så jag tog och svängde ihop en riktig lchfomelett här på morgonkvisten, fylld med ost och salami
God frukostomelettVi äter ofta omelett till frukost, det är både gott och mättande. Omelett går att smaksätta på väldigt många sätt så det är lätt att variera sig så man inte tröttnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.