Denna älskade och hatade rätt som finns i nära nog alla svenska hem vågar jag påstå. Carl-johan Hagman numera hög chef inom Stena koncernen åkte under sin tid som MD för Eukor flera mil med familjen för att få svensk falukorv och besöka båtarna i Inchon
Detär också konstigt hur olika länder kan ha olika regler ochkomma fram till olika saker. Närdet gäller vad somär farliga ämnen borde vi väl vara rörande överens, oavsett nationalitet
Härkommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Mättande blir det i och med allt smör somär i… kan man bli smörberoende. ) Denna rätt får lite extra sting av sambal oeleken, somär en av mina favoritingredienser för att få lite hetta
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt ochsomom man skulle ha en utöver en annan vanlig
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga ochdet brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde omdet en aning. (Det går att koka upp alla ingredienser och sen lägga i den råa köttet, men köttet får en annan konsistens då)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.