Krydda med tex. Idag har jag gjort lite ostchips. med grillkrydda, dill, gräslök eller vitlök. Ostchips. Jag valde att skiva skivorna själv, men det går precis lika bra med färdigskivade ostskivor
Blanda rostad kokos med kokosmjöl. Vispa äggvitorna med hälften av Ica sötströ till en maräng. sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Rulla ihop dom lite så får du till lite luftbubblor och dom blir inte så platta. El varför inte till kvällsmaten med nåt gott pålägg, eller bara äta chipsen som dom är när resten av fam äter chips, gör iordning lite chreme freich med ex vitlök och doppa i, el som ett bröd till soppan
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Servera med kokt potatis, gelé och en god sallad. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök, tomatpuré, paprika pulver och buljongtärning
Skölj bovetet väl i ett durkslag. Koka bovetet tillsammans med russin och aprikoser i 2,5dl vatten, tills allt vatten försvunnit, rör om väl, särskilt mot slutet. 1msk skalade pecannötter. 1msk skalade valnötter
-( Hoppas nu bara att vi andra klarar oss för om en vecka drar vi iväg till Kanarieöarna och då vill man ju inte sitta på planetmed världens förkylning
En egentligen väldigt enkel gryta med de traditionella smakerna men med den stora skillnaden att man låter köttet ligga i en marinad över natten innan man tillagar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.