Den maten ser jag till håller hög kvalitet och samtidigt som viäter vår broccoli, vår kyckling eller vad det än må vara så pratar jag på ett avslappnat sätt med barnen om på vilket sätt maten gör våra kroppar nytta
Det här är bara några av de saker som de flesta av oss köper och använder. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten viäter
chili ochvitlök, vanligt salt och peppar eller vad man nu gillar i sin köttfärs. Jag bara berättade en dag för dem hur man lagade brutna ben på mammas jobb en dag när de inte ville att jag skulle åka till jobbet
Pågen Foccacia (Med rosmarin, havssalt och olivolja). Herrejisses så mycket bröd vi ätit… Är med i Pågens brödpanel så då måste man leva på bröd mellanåt
Klippfisk är torsk som har blivit saltad och torkad, varken mer eller mindre. Likaväl är klippfisken i stånd att få hjärtat att slå fortare och munnen till att fyllas med vatten och stora ord
Finhacka schalottenlöken ochkrossavitlöken. Om ni visste vad mycket positiv energi som ni förmedlar och så länge jag tycker att det är roligt att blogga, kommer jag att fortsätta
Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish. Mycket mat av småplocksvarient blir det efter jobbet och grillat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.