) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra. Här är recept på Wraps/rullar med kyckling, champinjon- och baconröra
Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Idag är himlen grå och det ska visst komma regn, men igår sken solen från en underbar sommarhimmel. Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans med ugnsbakade morötter och en feta- och feferoniröra
Dom ligger nu i en hink och ska bli älgörtssaft. =) Älgört innehåller dessutom acetylsalicylsyra så lindrar huvudvärk och annan värk på helt naturlig väg
Måndag och fastedag. Måndagar brukar vanligtvis innebära arbete och därmed en enkel fastedag, men i natt vaknade lilleman med feber och en hemsk hosta så det blev VAB för mig idag
Den ska avnjutas kall och funkar både som förrätt och huvudrätt, servera den helt utan tillbehör i mindre portioner så har du din förrätt och plussa på lite gott på tallriken och vips så är förvandlingen till huvudnumret klar
Choklad- och mintbakade päron. Skala päronen och skär dem i små bitar. Är päronen lite för hårda, värm med en gnutta socker i en kastrull i några minuter och lägg sedan i portionsformar
jag lär mig och jag experimenterar. I On food and cooking fanns ett yoghurtavsnitt som rätade ut alla frågor jag hunnit skaffa mig och gjorde allt klart som vassle
Glutenfri och mjölkfri citronmarängpaj. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Helstekt fläskytterfilé med bacon- och lökbakad potatis. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.