Tillhör ni dem som har tacofredag. Isak är jättearg för att vi inte har tacofredagar för han hör att så många andra har det och tycker att vi äter tacos alldeles för sällan
Kimchi är Koreas signatursidorätt. Stark, krispig, syrlig och intensiv. Ingr. 1 stort salladskålshuvud skuret i ca 4 cm bitar, 2 msk salt, 1,5 dl vatten, 2 msk rismjöl, 1 msk strösocker, 1 cm skalad och riven ingefära, 2 finrivna vitlöksklyftor, ½ riven liten gul lök, ½ dl fisksås, 10 skalade och finhackade räkor, 1 dl gochujaru (koreanskt chilipulver), 5 tunt skivade salladslökar, 1 morot skuren i tändsticksstavar, 10 cm rättika skuren i tändsticksstavar
Vi tänkte gå mot strömmen en aning och ha — TACOFREDAG idag. Eller, nähä. Ska ni med. Tacos är ju såå tacksamt, barnen äter massor, vi vuxna äter ännu mer, utan att tänka på det så äter man flera portioner grönsaker och annat gött
Obligatoriska fält är märkta * 3 st tunnbröd. Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Tisdagens middag blev inte, den obligatoriska fisken. 29 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kött. Lchf Stekta Grönsaker med Fetaost till Ytterfilé i Balsamicosås
Suppe blev det på onsdagen. En varm och mättande soppa gör så gott i magen och jag kan nästan känna hur kroppen suger åt sig av alla välgörande vitaminer och andra nyttigheter från rotfrukter och blomkål
Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
I matsäcken fanns de obligatoriska apelsinklyftorna och en termos med o’boy. Det överraskar väl inte direkt någon om jag säger att jag inte är särskilt sportig av mig
Obligatoriska fält är märkta * 500 gram färskpotatis. Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.