En av dessa var mina favoritbrownies - "browniesutan mjöl" som jag kallar dom. Jag fick från början inspiration till dessa underbara skapelser från PT-Fiaoch Sara från Träningsglädje
Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie. Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfriochsockerfri
Deras variant av semla passar bra för dig som vill köra både gluten- och mjölkfritt. Jag har inte gjort några egna semlor i år och tänkte därför passa på att tipsa om några goda semlor som matbloggs-vänner till mig har gjort
Detta var en av grejerna jag slängde ihop och som blev så goda att jag måste ge er receptet. Blanda mjöl, bakpulver, salt, kardemumma och vaniljpulver i en skål
"Sluta, så gott", var min första kommentar när jag provsmakade dessa Salted Caramel Brownies. Fibersirap gold är som mörk sirap (fast utantillsattsocker) och har en mild och mjuk karamellsmak
Typ som prinsessemlan - hybriden mellan semla och prinsessbakelse. Ett tips här är att använda bakplåtspappret för att föra över marsipanen på semlan - med fingrarna går det nämligen lätt sönder
Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl ochsocker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Efter att Aline kom känns det som om jag mest har bakat en massa chokladbollar (för att det är så himla enkelt, sjukt gott och går att äta med en hand) och kände att det nu minsann var dags för en gammal browniefavorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.