Pavlova är bara så gott, detta är min första jag gör. Jag gjorde en botten i går med ett recept jag hittade men det blev bara pannkaka av det så jag fick göra en ny idag med ett annat recept som blev superbra
Lägg pavlovan på ett fat. Sprid ut citronkvargsgrädden ovanpå pavlovan. Maräng. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg äggvitor och socker i en bunke som går att använda för vattenbad
Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlova med limecurd
Själv så har jag gett mig flera nya löften som jag ska försöka hålla och det är att jag ska börja träna, äta mer hälsosamt, och att våga ta för sig mer av livet
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Garnera pavlovan med frukten och citronmeliss. Instruktioner. Värm ugnen till 125 grader. Vispa äggvitorna tillsammans med ättiksprit i en ren bunke till ett mjukt skum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.